Skip to main content
vrouwencoach opleiding
Geschikt voor iedereen

Ayurveda filosofie workshop

Deze workshop is voor Studenten Soul institute, en iedereen die interesse heeft in Ayurveda en therapeuten die bijscholing zoeken.
Ayurveda en Inner Grounding Therapie

In deze basis workshop werken we ook met het Inner Grounding bewustzijnsmodel waarbij we kunnen zien dat alle processen die er in ons emotionele en mentale en fysieke leven plaatsvinden terug te leiden zijn naar deze basis filosofie. Als student Inner Grounding Therapie volg je deze basisworkshop ook.

Totaal aantal studiepunten: 0,5 ECTS

Ayurveda Filosofie de basis van de Ayurveda Lifestyle

Achtergrond van de Ayurveda filosofie, wat is Ayurveda, hoe werkt de Ayurveda (basisprincipes van de filosofie) De achtergrond van de Veda’s en hoe zit het lichaam en geest in elkaar vanuit de Ayurveda.

De filosofie van Ayurveda is een levende filosofie. Sinds oudsher bestudeerden Ayurveda artsen de werking van de natuur. Ze baseerden zich op de Samkhya filosofie waarbij de eneergie van de maniefestatie ( Prakriti) in een voortdurende relatie is met de energie van bewustzijn ( Purusha). Door dit spel van bewustzijn en energie komt de hele manifestatie in wording. In Tantra spreken ze over Shiva en Shakti ( bewustzijn en manifestatie) in Tao van Yin en Yang ( vrouwelijke en mannelijke energie). In andere culturen werd er van oudsher ook over deze twee polen, mannelijke en vrouwelijke energie gesproken. Ayurveda is dus een universele filosofie waardoor we kunnen kijken naar de natuur en alle processen die daar in voorkomen van binnenuit. De levende filosofie wordt dan een handleiding hoe je naar proceswerk en therapie kan kijken.

Wie geeft de workshop?

Docent en Ayurveda therapeut Eelco Roovers

Eelco Roovers volgde 3 opleidingen in de Ayurvedische natuurgeneeskunde en is door etc enovoorts ongeveer drie zinnen tiep ik nu vol waardoor er een leuk stukje over Eelco komt te staan hier. En ook vinden we hem een toffe peer en is hij de leukste leraar die ik ken.
vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?
Datum 00-00-0000
Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.
Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop De dagworkshop bestaat uit 7 studieuren en 5 thuisstudie uren Studiepunten: 0,5 ECTS

Testimonials

"Marietje: Superleuke workshop ik weet nu alles heel goed en kan er mee verder iedereen aan te raden echt top en ik ga ook weer terugkomen."
"Jan: Superleuke workshop ik weet nu alles heel goed en kan er mee verder iedereen aan te raden echt top en ik ga ook weer terugkomen."
"Willem: Superleuke workshop ik weet nu alles heel goed en kan er mee verder iedereen aan te raden echt top en ik ga ook weer terugkomen."

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Download pdf extra informatie

Lees hier meer over het dagprogramma en de inhoud van deze workshop.

Workshop Ayurveda en
Inner Grounding Therapie


Vul uw naam in
Achternaam
Maak een keuze
Vul uw geboortedatum in
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Maak een keuze
0.00 EUR
Vink aan.

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitDeel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!