Skip to main content

Ga de diepte in met het maken van je eigen kunst zoals jij die wilt maken, ik help je in de sessie met alle facetten die je nodig hebt om jouw unieke eigen kunst te maken!

Wat leer je en wat ervaar je in deze sessies?

In een kunstsessie is het startpunt jouw eigen inbreng, je geeft aan wat je wilt leren en waar je tegen aan loopt. Daarmee ga ik je helpen door samen te kijken naar wat er nodig is om tot jouw unieke eigen kunstwerk te komen. De onderwerpen kunnen van alles zijn: portretten, landschappen, stillevens, abstracte kunst, collage e.a 

Waar ik je in begeleid is het vinden van je eigen smaak en kleur. Maar ik help je ook met de juiste technieken die je nodig hebt om tot jouw werk te komen. We kijken samen naar jouw persoonlijke proces en wat je daarin nodig hebt om verder vooruit te komen. 

We kijken naar de juiste materialen en het mengen van de juiste kleuren en de compositie. Zo werk je toe naar een uniek kunstwerk dat je mee naar huis neemt! Als je meer sessies wilt doen om langer aan iets te werken dan kijken we naar een pakketprijs waarmee je korting krijgt.

Tarieven:

  • Een kunstsessie van een uur is: 95,- euro
  • Een kunstsessie van 2,5 uur is 149,- euro
  • Dagworkshops zijn altijd 95,- euro

Je boekt een sessie bij kunstenaar en kunstdocent Lars Weller

Ik ben sinds 2004 als kunstenaar bezig, na de kunstacademie studeerde ik nog 2 jaar in Den Haag autonome kunst bij de Nieuwe Academie. Daarna heb ik mijn onderwijs bevoegdheid gehaald bij Fontys Hogescholen Tilburg. ik exposeer mijn kunst in binnen en buitenland. Sinds 2010 geef ik lessen en sessies aan mensen. Waar ik mij vooral op richt is afstemmen op degene die tegenover mij zit, zodat diegene naar het gevoel kan gaan. Dat gevoel is belangrijk want van daaruit ga je creativeit ontdekken en gaat alles meer stromen. 

Deze werken zijn gemaakt door mensen die een kunstsessie kwamen doen

Hoe kan een sessie jou verder helpen?

creativiteit laten stromen

Je eigen proces omarmen met kunst

Inzicht in je eigen proces

Je onderbewuste leren kennen

Wil je een afspraak maken?

Bel mij op 06 - 419 70 475

Of mail naar info@kunstmetlars.nl of larsweller7@gmail.com

Sessies en workshops vinden plaats op het Vitaalplein, een mooi nieuw gebouw op de Isabella Kazerne in Vught.


Kunst sessie 2,5 uur

Kunst sessie 2,5 uur

Cursus informatie

Startdatum 07-02-2024
Einddatum 01-02-2030
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 01-01-2031

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Kunstsessie 2,5 uur €149,00

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!