Skip to main content

Kunst therapie sessies

Je kan bij mij verschillende kunstzinnige sessies doen: therapeutische sessies, creatieve sessies en ook sessies met een van je kinderen of partner (duo sessies) 

Wat leer je en wat ervaar je in deze sessies?

Als je een therapeutische kunstsessie boekt ga je in 3 uur tijd onderzoeken waar je hulpvraag uit bestaat: dat kan bijvoorbeeld een kindpijn zijn of een trauma-ervaring ui thet verleden of iets waar je in dit moment last van hebt. Door de koppeling te maken met je hulpvraag en het kunstzinnige creatieve proces ga je meer helderheid krijgen over waar je precies mee zit in je proces. Kunstmaken helpt je bij het doorvoelen van pijnstukken maar vooral dat je even helemaal je kan verbinden met dit stuk. In de sessie ga je vanuit je gevoel, en ik help je daarbij, tekenen en of schilderen. De beelden die daaruit ontstaan hebben altijd informatie over je onderbewuste, daarom nemen we de tijd om het gemaakte werk na te bespreken, hieruit ontstaat er inzicht en ruimte voor je proces.

Als je een creatieve sessie boekt ga je in 3 uur tijd vooral onderzoeken waar je eigen creatieviteit uit bestaat: waar ligt je interesse, wat raakt je? En hoe wil je dat omzetten in tekenen en schilderen. Deze sessies zijn ook heel geschikt voor mensen die zich tijdelijk geblokkeerd voelen in hun creatieve proces, dan gaan we naadr die blokkades kijken. Een ander aspect wat aan bod kan komen is het onderzoeken van nieuwe technieken die je graag wilt leren maar waarin je een zetje nodig hebt. Aan het eind van deze sessie is er tijd voor nabespreken zodat je met nieuwe inzichten naar huis gaat. 

Als jullie een duo sessie boeken gaan jullie ( kind, familielid, partner, vriend) samen op onderzoek uit. Als je met een van je kinderen komt ga je samen met mij hem/haar helemaal begeleiden in het maken van tekeningen en schilderingen. Maar je kan samen een werk maken, of naast elkaar een werk maken. Deze sessie duurt ook 3 uur zodat jullie genoeg tijd hebben om helemaal in het creatieve proces te duiken. Nabespreken is ook leuk aan heteind van deze sessie.

Tarieven:

  • Een kunstsessie van een uur is: 75,- euro
  • Een kunstsessie van 2,5 uur is 135,- euro
  • Dagworkshops zijn altijd 95,- euro
  • Kunstjaartraining met early bird 599,- euro zonder early bird 750,- euro

Je boekt een sessie bij kunstenaar en kunstdocent Lars Weller

Ik ben sinds 2004 als kunstenaar bezig, na de kunstacademie studeerde ik nog 2 jaar in Den Haag autonome kunst bij de Nieuwe Academie. Daarna heb ik mijn onderwijs bevoegdheid gehaald bij Fontys Hogescholen Tilburg. Sinds 2010 geef ik lessen en sessies aan mensen. Waar ik mij vooral op richt is afstemmen op degene die tegenover mij zit, zodat diegene naar het gevoel kan gaan. Dat gevoel is belangrijk want van daaruit ga je creativeit ontdekken en gaat alles meer stromen. 

Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-41970475 en de betaling gaat via overmaken na ontvangst van de factuur of je kan hier op deze pagina een sessie boeken via het inschrijfformulier.

Hoe kan een sessie jou verder helpen?

creativiteit laten stromen

Je eigen proces omarmen met kunst

Inzicht in je eigen proces

Je onderbewuste leren kennen

Wil je een afspraak maken?

Bel mij op 06 - 419 70 475

Of mail naar info@kunstmetlars.nl of larsweller7@gmail.com


Kunstsessie

Cursus informatie

Startdatum 22-10-2020
Einddatum 23-10-2024
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 23-10-2024

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Kunstsessie €135,00

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!