Skip to main content

Jaartraining kunstmaken vanuit je gevoel 2022-2023

Wil je kunstmaken vanuit je gevoel en wil je blij worden van de mooie werken die je dan gaat maken. Kom dan meedoen met deze bijzondere kunstjaartraining. Je wordt begeleid om dat uit je te halen wat je altijd al wilde maken! Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als kunstdocent en help je met je groeiproces, zodat je na de jaartraining je eigen weg binnen de kunst kan volgen met plezier!

Wat krijg je in je in deze jaartraining: vier hele weekenden, een individuele les, readers, en toegang tot de facebook groep Kunst met Lars, waar je allerlei video's kan kijken en pdf's kan lezen.

Wat ga je leren in deze jaartraining en workshops

Kunst maken met gevoel en creatieve flow
Kunstenaars vinden het heerlijk om te werken vanuit creatieve flow, dit is iets wat we allemaal kunnen leren. In deze workshops schilderen gaan we oefeningen doen om die flow op te wekken, en blokkades doorbreken zodat je helemaal vanuit die Flow kunt gaan werken.

Naast het leren van technieken, staan de schilder workshops  in het teken van contact maken met je gevoel. Als je kunst gaat maken vanuit dat vertrekpunt, zal je merken dat er van alles gebeurt, nieuwe ideëen ontstaan als vanzelf! 

Technieken die je helpen bij het maken van mooie kunst
Technieken zijn naast het gevoel en flow, ook belangrijk, ze helpen om het werk beter te maken. In de jaartraining gaan we werken aan technieken zoals: kleur, compositie, perspectief, anatomie, landschap, portret, stilleven, schaduw/licht en nog meer.

We gaan in vijf weekenden werken aan verschillende thema's. Het geschilderde portret, het landschap/stillleven, creatieve Flow en technieken zijn de hoofdthema's, daarnaast leer je over de visie van Betty Edwards (met beide hersenhelften werken) en leer je het werk van Julia Cameron kennen, over het opruimen van blokkades om helemala vrij te worden en kunst te gaan maken. Je gaat zelf bepalen waar het accent ligt van wat je wilt leren. Omdat er  veel individuele begeleiding is kan je op alle momenten in de jaartraining aan één van die thema's werken. Je kunt ook naar mijn video's kijken die gaan over kunst en kunstenaars en instructie over verschillende technieken.


Voor wie is deze schilder workshop jaartraining?

Deze schilder workshop/jaartraining is zowel voor beginners als gevorderden. Er is veel individuele begeleiding waardoor dit mogelijk is. Iedereen die graag wil werken aan het eigen creatieve proces kan meedoen, ervaring is niet een vereiste, je gaat juist leren om van binnenuit te werken, dan onstaan er vanzelf mooie creatieve processen en kunstwerken.

Praktische informatie

De jaartraining bestaat uit 4 weekenden, we starten dan om 10.00 en werken door tot 16.00 

Inbegrepen in de jaartraining zijn koffie en thee, materialen, een individuele les van 2 uur die je zelf kan inplannen, readers en een aantal video's die via de facebook groep worden aangeboden.

De investering is met de earlybird korting 649,- euro. Daarna wordt de prijs 749,- euro. Betalen in termijnen is mogelijk!

Authentic Tradition

Docent Lars Weller

Lars Weller is kunstenaar en kunstdocent en heeft inmiddels jarenlange ervaring met lesgeven en mensen te begeleiden in hun kunstzinnige proces.

Waar is de workshop?

De workshop is in het Vitaalplein, het nieuwe gebouw op het terrein van de Isabella Kazerne. Adres:

 Nieuwe Linie 200, 5264PJ  Vught
Ruimte 234 en 235, 1e verdieping

Wanneer en investering

De jaartraining bestaat uit 4 weekenden:  3 en 4 december 2022, 7 en 8 januari 2023, 4 en 5 maart 2023 en 15 en 16 april 2023

De investering voor de jaartraining is nu met early bird korting 649,- euro, daarna wordt de prijs 749,- euro! Betalen in termijnen is mogelijk!

Aanmelden jaartraining 2022- 2023

Data opleiding:

zaterdag 3 december  en zondag 4 december, 2022

zaterdag 7 januari en zondag 8 januari 2023

zaterdag 4 maart en zondag 5 maart 2023

zaterdag 15 april en zondag 16 april 2023

Jaartraining Kunst maken vanuit je gevoel

Cursus informatie

Startdatum 13-09-2022
Einddatum 16-04-2023
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 15-04-2023

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Jaartraining Kunst maken vanuit je gevoel €649,00

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Testemonials

 “ Sinds de jaartraining bij Lars is er iets in mij ontwaakt. Ik WIL, ik MOET creëren. En het gekke is, als ik creër, dan is het alsof iets groters dan mijzelf naar boven komt. Lars motiveert mij enorm in het hele proces, en helpt mij mogelijkheden te zien op momenten waarop ik vast zit, ik vind het een wonder!”  Lydian

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!