Skip to main content
vrouwencoach opleiding

Workshop abstract schilderen

In deze workshop leer je alles over abstract schilderen. sinds het begin van de 20e eeuw is abstracte kunst een stroming die we kennen. Beroemde kunstenaars zijn: Mark Rothko, Jackson Pollock, Gerhard Richter en onze eigen Piet Modriaan. Abstracte schilderkunst is een expressieve en uitdagende manier van schilderen. Er komt meer bij kijken dan je misschien zou denken! In deze workshop leer je alles over abstract schilderen.

Je leert over hoe je kleur en compositie gebruikt om tot een mooi abstract beeld te komen. Je leert over welke kleuren spannende combinaties vormen en hoe je die kleuren tot vormen schildert. Er is ook aandacht voor allerlei technieken die je verder helpen bij het maken van een abstract schilderij, denk hierbij aan: structuren, kwasttechnieken, mixed media gebruiken. 

Abstract leren schilderen

wist je dat veel abstracte kunst ontstaat vanuit een figuratief beeld. Dat beeld gaat de kunstenaar dan abstraheren: van figuratief naar abstract schilderen. De andere manier van abstract werken is starten vanuit kleur en vorm, zonder daarbij te deken aan een bestaand beeld.

Wie geeft de workshop?

Kunstenaar en kunstdocent Lars Weller

Lars Weller is afgestudeerd beeldend kunstenaar en heeft een 1e graads lesbevoegdheid. Tekenen en schilderen is zijn passie en hij heeft exposities in musea en galeries gehad in binnen en buitenland. Lesgeven doet hij sinds 2010 met veel plezier. Met zijn vaardigheden helpt hij iedere individuele student naar een hoger plan!

Voorbeelden deelnemer eerdere workshops

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?

Zondag 18 december in het Vitaalplein adres: Fort Isabella | Vitaalplein Nieuwe Linie 200 Ruimte 234 en 235, 5264 PJ Vught

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.
Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop

Testimonials

"Lydian": Was een super leerzame en leuke workshop, ik ging naar huis met een mooi abstract werk, waarvan ik nog niet wist dat ik dat in mij had!"

"Esther": Was voor mij een uitdaging om dit te doen, ik werk normaal alleen maar figuratief. Lars hielp mij echt om uit mijn comfortzone te komen en ik heb een paar mooie studies gemaakt op papier, fijne workshop!"

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Download hier de routebeschrijving

Aanmelden workshop abstracte kunst

workshop abstract schilderen

Cursus informatie

Startdatum 18-12-2022
Einddatum 18-12-2022
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 18-12-2022
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
workshop abstract schilderen €85,00

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!