Skip to main content

Masterclass portretschilderen zondag 29 september

In deze masterclass workshop leer je alles over portretschilderen  

Wat ga je leren?

In deze masterclass leer je de verschillende technieken van het portretschilderen zoals: de klassieke methode met onderlaag, anatomie van het gezicht, kleurgebruik, compositie en realisme in het beeld brengen. Je kan met olieverf werken of Acryl of met ei tempera. Voor deze masterclass is het handig om afbeeldingen/foto's mee te nemen om te schilderen. We gaan oefeningen doen met schetsen en daarna werken aan een portret, het kan goed zijn da tje portret aan het eind van de workshop nog niet af is en je thuis verder gaat werken. Aan het eind van de masterclass heb je veel nieuwe tools geleerd om thuis verder te kunnen met portretten. Bij de masterclass hoort een uitgebreide hand-out met allerlei technieken en oefeningen en achtergrond informatie.

Praktische informatie:

We starten zondag 29 september om 10.00 en werken door tot 16.00. De workshop wordt gegeven in mijn atelier: De Isabella Kazerne, Reutsedijk3, Vught, dat is gebouw 3 op het terrein van de kazerne, tussen Den Bosch en Vught in dicht bij de afrit snelweg. We gaan tijdens de lunchpauze heerlijk lunchen in het Italiaanse restaurant Osteria Ciao Bella, dit is inbegrepen in de prijs, ook alle materialen en koffie en thee zijn inbegrepen

 

Wie geeft de workshop?

Kunstenaar en kunstdocent Lars Weller

Na de kunstacademie ben ik verder gaan studeren en heb mijn docentendiploma gehaald en heb de vierjarige Inner Grounding Therapist opleiding gedaan. Mijn visie als kunstenaar en kunstdocent is dat er een kunstenaar in iedereen schuilt. Mijn missie is om die eruit te laten komen. Werken vanuit flow en gevoel maar ook met kennis van de kunstgeschiedenis is hoe ik werk met lesgeven en hoe ik zelf kunst maak.

  Masterclass Portretschilderen

  Cursus informatie

  Startdatum 29-09-2019
  Einddatum 29-09-2019
  Max. deelnemers Onbeperkt
  Sluitingsdatum 29-09-2019
  Locatie Atelier Isabella

  Wij accepteren geen inschrijvingen meer

  Het Italiaanse Restaurant Osteria Ciao Bella ligt naast mijn atelier, bij al mijn masterclasses, workshops en jaartrainingen is de lunch inbegrepen in de prijs. Tijdens de lunch wordt lekkere soep en belegde broodjes geserveerd.

  vrouwencoach opleiding 2
  Wanneer is het?
  • Zondag 29  september 10.00 Atelier Isabella Reutsedijk 3

  Vrouwencoach opleiding

  Aanmelden en betalen:

  U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina

  Geslaagde vrouwencoachen

  Certificering

  Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop

  Testimonials

  "Peter van Grunsveld: Ik heb veel geleerd over hoe ik het portret kan opzetten en schilderen. Lars geeft goede uitleg en laat zien dat iedereen het kan leren."
  Christel Hoekstra: ik wilde graag meer leren over het portret, en vond deze workshop daar heel geschikt voor. Lars is duidelijk als docent en kon ons veel uitleggen en leren."

  Heb je vragen?

  Of mail ons op info@soulinstitute.eu
  Lees hier meer over het dagprogramma en de inhoud van deze workshop.

  Deel dit artikel!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!