Skip to main content
vrouwencoach opleiding

Workshop Kunst maken vanuit je gevoel zondag 7 mei 2023

Heb je altijd al willen leren kunst maken vanuit je echte eigen gevoel, maar nog niet gedaan? Dan is deze workshop iets voor jou! Je leert in deze workshop helemaal te luisteren naar wat je eigen gevoel je zegt over kunst. Het mooie van kunst maken vanuit je gevoel is dat je vanzelf werken gaat maken die helemaal kloppen in het moment en helemaal weergeven wie je bent! Ik geef inmiddels sinds 12 jaar kunstjaartrainingen en workshops, mijn specialiteit is om mensen eerst naar hun gevoel te brengen en dan verder werken de materialen die jij op dat moment wilt gebruiken zoals potloden, verf, houtskool of andere materialen. Je gaat naar huis met een kunstwerk en nieuwe inzichten die je verder helpen op je creatieve pad!

Wat gaan je leren tijdens deze workshop?

Een van de eerste dingen waarbij ik je help is het oplossen van een creatieve blokkade, zoals bijvoorbeeld: ik kan niet tekenen. Door deze te doorzien kom je vanzelf in je creatieve drive en ga je vrijer aan het werk en dat zie je gelijk terug in het resultaat!

Je gaat leren om vanuit je eigen gevoel te gaan werken! Je leert om het onderscheid te maken tussen mentale denkprocessen en het voelen van binnenuit. Als je kunst gaat maken vanuit je gevoel zal je merken dat je meer in 'Flow' gaat werken, je gaat merken dat je meer vanuit intuïtie gaat werken. Het kan dan verrassend zijn waar je op uit komt!

Je gaat leren om te bepalen welke technieken je nodig hebt om tot jouw kunstwerken te komen. Ik zal je begeleiden in het laten zien van de technieken. Als je bijvoorbeeld realistische portretten wilt maken zal ik de technieken daarvan laten zien, maar het kan ook zijn dat je juist abstracte techniek nodig hebt. 

Je gaat leren om deze bovenstaande begrippen samen te brengen in jouw eigen unieke kunstwerk. Ik ga je ook leren hoe je thuis verder kan met dit proces!

Wat krijg je bij deze workshop?

  • alle materialen zoals verf, papier, potlood, vilstiften, kleurkrijt, houtskool e.a
  • Een reader om thuis mee verder te kunnen werken
  • Koffie, thee, fris en een lekkere lunch
  • Lid worden van mijn facebook groep: Kunst met Lars waar je veel pdf's en video's vindt over kunst!

Workshop leraar: Lars Weller

Lars Weller is afgestudeerd beeldend kunstenaar en heeft een 1e graads lesbevoegdheid. Tekenen en schilderen is zijn passie en hij heeft exposities in musea en galeries gehad in binnen en buitenland. Lesgeven doet hij sinds 2010 met veel plezier. Met zijn vaardigheden helpt hij iedere individuele student naar een hoger plan!

Werken gemaakt door deelnemers eerdere workshops

Wanneer is het?

Zondag 7 mei, 2023 van 10.00 - 16.00 locatie:Fort Isabella | Vitaalplein Nieuwe Linie 200 Ruimte 234 en 235, 5264 PJ Vught.

We starten om 10.00 en werken tot 16.00. Alle materialen en koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Ook inbegrepen zijn een lekkere lunch en een reader om thuis verder mee te kunnen werken

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop

Testimonials

"Marie: "Heel blij met deze workshop, ik dacht dat ik niet kon schilderen, inmiddels schilder ik wekelijks en maak ik mooie dingen. Deze workshop heeft mij inzichten gegeven en Lars is een leuke docent."

"Nienke: "Wat een inzichten heb ik gekregen! ik had allerlei ideeën over hoe kunst eruit moet zien, dat is nu heel anders. ik ben veel vrijer in mijn werk en durf te experimenteren met de verf!"

"Lex: "Ik had de wens om meer gevoel in mijn portretten te krijgen, dat is gelukt met de hulp van Lars, ik kreeg mooie inzichten over waarom ik de portretten wilde maken en er kwam meer gevoel in! Lars geeft op een eigen unieke manier les, ik ga zeker nog eens iets doen bij hem!"

Meld je hier aan voor het weekend


Workshop Kunst maken vanuit je gevoel

Workshop Kunst maken vanuit je gevoel

Cursus informatie

Startdatum 07-05-2023
Einddatum 07-05-2023
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 07-05-2023
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Workshop Kunst maken vanuit je gevoel €79,00

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Heb je vragen?

Bel ons op 06 - 419 70 475

Of mail ons op info@kunstmetlars.nl

Download hier de routebeschrijving naar Het vitaalplein

Schrijf je hier in voor deze workshop


Vul uw naam in
Achternaam
Maak een keuze
Vul uw geboortedatum in
Vul uw adres in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul uw telefoonnummer in
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul de opleiding in
Invalid Input
Je dient akkoord te gaan met de privacy verklaring om een je in te schrijven voor een opleiding.
Invalid Input

Kunst met Lars is aangesloten bij:
logo rsit


Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!