Workshop: Kunst maken vanuit je gevoel 
zaterdag 30 oktober 2021

Heb je altijd al willen leren schilderen maar nog niet gedaan? Dan is dit weekend iets voor jou! We gaan dit weekend schilderen en tekenen en ik leer je hoe je dat kunt doen vanuit je gevoel. Het mooie van kunst maken vanuit je gevoel is dat je vanzelf werken gaat maken die helemaal kloppen in het moment en helemaal weergeven wie je bent! Ik geef inmiddels sinds 12 jaar kunstjaartrainingen en workshops, mijn specialiteit is om mensen eerst naar hun gevoel te brengen en dan verder werken met de verf.

Testimonials:

"De Predikant, een schilderij van Frans Hals, nageschilderd op suggestie en met hulp van Lars Weller in een erg fijne workshop, ik kan het iedereen aanraden als je meer wilt leren op het gebied van tekenen en schilderen."    Jurjen Tiersma

"Lars brengt mij iedere keer naar mijn gevoel zodat ik echt iets ga maken wat over mijzelf gaat, zijn manier van lesgeven is heel prettig"  Lydian Medema

Kijk hier naar werken gemaakt door deelnemers van diverse workshops

Meld je hier aan voor het weekend


Workshop: Kunst maken vanuit je gevoel

Cursus informatie

Startdatum 30-10-2021
Einddatum 30-10-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 30-10-2021
Locatie Atelier Isabella

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Waar en wanneer

Het weekend is op Atelier Isabella, Reutsedijk 9, dat is gebouw 9 op het terrein van de Isabella Kazerne. We starten op zaterdag 30 oktober 2021 om 10.00 en werken tot 16.00.

Docent Lars Weller

Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als autonoom kunstenaar, ik geef les sinds 2009 en heb mij verdiept in alle facetten van het schilderen en tekenen. Na mijn afstuderen op de kunstacademie ging ik in Den Haag 2 jaar een master doen, in die 2 jaar kon ik mij extra verdiepen in het schilderen. Vanaf 2010 ben ik actief gaan samenwerken met galeries en ging ik exposeren in binnen en buitenland. Vanaf 2012 begon ik met de studie voor docent beeldende kunst, en vanaf 2014 ben ik ook gediplomeerd kunstdocent.

Algemene informatie

We starten om 10.00 en werken tot 16.00. Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs, net als koffie en thee. De lunch doen we samen met een pot luck ( ik zorg voor broodjes en beleg, en iedereen kan iets meenemen zoals een salade ) Neem kleding mee waar verf op mag komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!