Skip to main content

Ouder en kind kunstworkshop

Samen met je kind tekenen en schilderen, hoe leuk is dat! Bij mij kan je terecht voor deze leuke workshop samen met je zoon of dochter. Na de workshop ga je naar huis met mooie werken en kan je terugkijken op een bijzondere manier van samen zijn met je kind!

Wat brengt deze workshop jullie?

Als jullie deze workshop boeken gaan jullie samen op onderzoek uit. Als je met een van je kinderen komt ga je samen met mij hem/haar helemaal begeleiden in het maken van tekeningen en schilderingen. Maar je kan ook samen een werk maken, of naast elkaar een werk maken. Deze sessie duurt ook 3 uur zodat jullie genoeg tijd hebben om helemaal in het creatieve proces te duiken. Nabespreken is ook leuk aan het eind van deze sessie.

Tarieven:

  • De investering voor deze workshop is 135,- voor 3 uur.

Je boekt deze workshop bij kunstenaar en kunstdocent Lars Weller

Ik werk sinds 2008 als kunstenaar en heb in binnen en buitenland exposities gedaan en met galeries gewerkt.  na de kunstacademie studeerde ik nog 2 jaar in Den Haag autonome kunst bij de Nieuwe Academie. Daarna heb ik mijn onderwijs bevoegdheid gehaald bij Fontys Hogescholen Tilburg.

Sinds 2010 geef ik met veel plezier workshops, jaartraingen en individuele sessies. Jij als mens staat centraal als je bij mij komt werken, ik kijk naar je innerlijke wens en ik begeleid je in het ontdekken van jouw unieke eigen creativiteit. Kunstmaken vanuit je gevoel is wat ik je kan leren, daarnaast leer je alles op het gebied van technieken en stijlen waarin je graag wilt werken.

Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-41970475 en de betaling gaat via overmaken na ontvangst van de factuur of je kan hier op deze pagina een sessie boeken via het inschrijfformulier.

Wil je een afspraak maken?

Bel mij op 06 - 419 70 475

Of mail naar info@kunstmetlars.nl of larsweller7@gmail.com


Ouder en kindworkshop

Cursus informatie

Startdatum 26-05-2022
Einddatum 27-05-2025
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 27-05-2025
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Ouder en kindworkshop €135,00

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!