Skip to main content

Schilderweekend 17-18 juli

Heb je altijd al willen leren schilderen maar nog niet gedaan? Kom dan nu meedoen met deze leerzame en leuke workshop! Deze workshop is helemaal gericht op leren schilderen, je leert over verftechnieken, compositie, verschillende stijlen en je leert vooral vanuit jezelf te schilderen. Ik leer je hoe je contact met je gevoel kan maken en van daaruit ga je dan schilderen. Je zal merken dat deze manier van werken je gelijk in het creatieve proces brengt.

Kijk hier naar werken gemaakt door deelnemers van diverse workshops

Meld je hier aan voor de workshop


Leer schilderen

Cursus informatie

Startdatum 25-04-2020
Einddatum 25-04-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 25-04-2020
Locatie Atelier Isabella

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Waar en wanneer

De Workshop is zaterdag 25 april in Atelier Isabella, Reutsedijk 3 gebouw 3 op het terrein van de Isabella Kazerne. We starten om 10.00 en werken tot 16.00

Docent Lars Weller

Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als autonoom kunstenaar, ik geef les sinds 2010 en heb mij verdiept in alle facetten van het schilderen en tekenen. 

Algemene informatie

We starten om 10.00 en werken tot 16.00. Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs, net als koffie en thee. De lunch doen we samen met een pot luck ( ik zorg voor broodjes en beleg, en iedereen kan iets meenemen zoals een salade ) Neem kleding mee waar verf op mag komen.

Deel dit artikel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!